Stack-Cup The Netherlands

Andromedastraat 2B
5015 AV, Tilburg
The Netherlands

06-52452526
tommy@q-promotions.nl
Routebeschrijving

Contact opnemen

Als gevolg van de snel groeiende populariteit van de Stack-Cup in het buitenland wordt de beker nu ook in andere landen uitgebracht. Vanwege het unieke design die de vele voordelen van het product mogelijk maakt, rust er patent op de Stack-Cup. Wij hebben de exclusieve rechten voor Nederland in handen en zijn ervan overtuigd dat de Stack-Cup ook hier een groot succes wordt.

Een van de zaken die de Stack-Cup zo populair maakt, is de milieuvriendelijkheid ervan. Stack-Cup hoopt met haar product bij te dragen aan een gedragsverandering bij het publiek. Het is belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de milieukwesties en de manieren waarop zij daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Stack-Cup treedt op als tastbaar symbool van afvalvermindering en klimaatverandering management, en via hen kunnen organisaties hun toewijding laten zien aan het minimaliseren van de impact op het milieu. Stack-Cup wil hierin bovendien fungeren als verbindende factor voor verdere verbeteringen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden, prijzen en/of bestelwijze? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Tommy Grein, te bereiken per e-mail: tommy@q-promotions.nl of telefonisch op nummer 06-52452526.

Minder rommel

erg stevig, afwasbaar en herbruikbaar

Meer drankomzet

kortere wachtrijen door efficiƫnt stapelen

Custom opdruk

het unieke mobiele reclame-instrument
- drink responsibly -