De cup

Stack-Cup beschikt over een uniek, gepatenteerd handvat dat het mogelijk maakt in spiraalpatroon te stapelen voor eenvoudige en efficiënte draagbaarheid. Stack-Cup is afwasbaar, duurzaam en herbruikbaar; de perfecte groene oplossing voor de hedendaagse aversie tegen de wegwerpmaatschappij.

De Stack-Cup wint snel aan populariteit en dat is logisch: gebruik van de Stack-Cup zorgt voor meer drankomzet en minder afval, is 100% ecovriendelijk en bovendien volledig custom made te maken.

Warme handen koude drank

Een frisse cola of een vers getapt biertje: ijskoud smaken ze het aller-lekkerst. Met het handvat van de Stack-Cup is er geen contact tussen een warme hand en de koude inhoud van de beker. Met als resultaat dat de drank heerlijk koel blijft én, denk aan buitenfestivals bij kouder weer, de handen warm! Uiteraard geldt hetzelfde voor warme dranken als koffie, thee en soepen: je brandt je handen niet omdat er geen contact is met de inhoud van de beker.

Makkelijk mee te nemen

De Stack-Cup is als enige plastic beker op een unieke manier stapelbaar, zelfs wanneer ze gevuld zijn met drank. Op een veilige manier kunnen sneller meer drankjes worden verplaatst, hetgeen leidt tot kortere wachtrijen en een snellere doorloop van bestellingen, dus hogere sales.

Sterk kunststof

De Stack-Cup is gemaakt van zeer sterk kunststof. Niet alleen mors je hierdoor minder omdat de bekers niet indeuken, de drank smaakt ook veel beter. Ook geen scherpe randen meer die ontstaan bij het stukgaan van de bekers: de Stack-Cup is nauwelijks kapot te krijgen. En dat is wel zo veilig en kindvriendelijk. Het materiaal van de Stack-Cup is magnetronbestendig, waardoor je er ook warme dranken en soepen in kunt opwarmen.

Gemakkelijk schoonmaken

De Stack-Cup kan maar liefst meer dan 1000 maal gebruikt en afgewassen worden. De kleine gaatjes in het handvat zorgen ervoor dat er na het wassen geen water in de beker of het handvat achterblijft.

Een custom opdruk
van de gehele cup

De Stack-Cup is het ultieme mobiele reclame-instrument. Omdat de Stack-Cup stevig is en lang meegaat, is de uiting niet alleen tijdens maar ook ná events zichtbaar. Van logo tot plattegrond en van foto's tot wedstrijdschema's; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verschillende kleuren

Naast de transparante variant, is de Stack-Cup verkrijgbaar in alle gewenste kleuren. Dus ook in de kleuren van het logo van organisaties. Dit maakt de Stack-Cup extra interessant om in te zetten als reclame-instrument.

Geschikt voor

Of de Stack-Cup wordt gebruikt voor commerciële doeleinden of gewoon thuis, hij is geschikt om alle denkbare koude dranken in te serveren.

Ook warme dranken als thee, koffie, warme chocomel en zelfs soep kunnen uit de Stack-Cup genuttigd worden. Doordat de beker magnetronbestendig is, kun je er dus ook dranken in opwarmen.

  • Frisdranken
  • Soep
  • Smoothies
  • Bier
  • Energy drinks
  • Milkshakes
  • Vruchtensappen
  • Thee
  • Koffie
  • Warme chocomel

Beter voor het milieu
100% eco friendly

De 100% recyclebare en herbruikbare Stack-Cup zorgt voor een significante afname van afval en CO2-uitstoot. Bovendien zien veel gebruikers de Stack-Cup als een souvenir en nemen zij de beker mee naar huis. Doordat er na afloop van het event veel minder opruimwerkzaamheden zijn, wordt ook nog eens op overheadkosten bespaard.

- drink responsibly -