Gebruik

De ecovriendelijke Stack-Cup biedt een praktische, gebruiksvriendelijke oplossing voor evenementorganisatoren. Denk bijvoorbeeld eens aan de voordelen die Stack-Cup kan bieden in de volgende situaties

Events & Festivals

Op festivals komen grote groepen mensen samen. De Stack-Cup kan hier zorgen voor hogere sales, omdat door de efficiënte stapelmogelijkheid de wachtrijen korter zijn, hetgeen ook voor de bezoekers een voordeel is. Op het gebied van milieu worden steeds strengere eisen gesteld aan de organisatoren van events. De 100% recyclebare en herbruikbare Stack-Cup zorgt voor een significante afname van afval en CO2-uitstoot. Dat is vele malen beter voor het milieu en scheelt bovendien flink in de opruimtijd en dus overheadkosten.

Event Catering

Ook in de retail en horeca is de Stack-Cup een uitkomst. Fastfood restaurants kunnen de cups laten bedrukken en als collector's item inzetten. In bars en clubs worden de wachtrijen korter en de sales hoger, wordt er minder gemorst en is er minder afval. Cateringbedrijven kunnen de Stack-Cup laten bedrukken met een persoonlijke afbeelding of foto die extra uitstraling geeft aan bijvoorbeeld een bruiloft en door de bezoekers zeker mee naar huis zal worden genomen als aandenken.

Sportevents

Ook voor sportevents is de Stack-Cup een zeer geschikt product. De Stack-Cup kan worden bedrukt met het logo van de spelende voetbalclubs, de wedstrijdschema's of de favoriete coureurs van een race-event. De Stack-Cup wordt hierdoor meteen een collector's item en zal door veel bezoekers mee naar huis worden genomen, hetgeen scheelt in de hoeveelheid afval en opruimkosten. Bovendien zijn veel sportevents buiten, ook in tijden van kouder weer. Met de Stack-Cup blijven de handen van de bezoekers warm, en de drank koel; beide zaken zullen zeer gewaardeerd worden door het publiek!

Giftshops

Bezoekers van bijvoorbeeld musea en pretparken nemen vaak één of meerdere souvenirs mee naar huis. De giftshops van deze organisaties bieden een uitermate geschikt afzetpunt voor de Stack-Cup. Bedrukt met het logo van het pretpark of met populaire figuren die aan het pretpark verbonden zijn, is de Stack-Cup een prachtige herinnering aan een leuke dag. Kinderen zullen dol-blij zijn met de Stack-Cup en hem thuis gebruiken en aan vriendjes laten zien. Ook in musea zijn de mogelijkheden eindeloos: favoriete kunstenaars of hun mooiste werken: de Stack-Cup kan op deze manier een mooie herinnering levend houden doordat de Stack-Cup thuis veelvuldig gebruikt wordt.

- drink responsibly -